Привлекателен профил

Изграждането на идеалния онлайн профил е трудна работа и може да бъде доста ангажиращо. Но повярвайте - струва си, просто тръгнете тръгнете в правилната посока с кратки напътствия от наша страна.

Променяйте Вашия профил веднъж седмично

Редовните актуализации на вашия профил ще оптимизират Вашата страница в платформата. Дори нещо толкова малко, като изтриването на стара снимка и добавянето на нова може да помогне. Платформата ни реагира на активността Ви и Ви прави по-популярни.

Задължително снимка

Вашият профил е добре да има най-малко пет снимки, но не повече от десет. На най-малко две от тях трябва да сте снимани в близък план, до раменете. Добавете поне една снимка в цял ръст. Това ще Ви спести много излишни въпроси и ще Ви остане време да се съсредоточите върху съществената комуникация.

Не увъртайте и бъдете кратки

Бъдете конкретни за това, което търсите. Вашият профил не е само за Вас и това, което правите. Трябва също да уведомите тези които биха искали да се запознаят с Вас, какво точно търсите, защото никой не обича да си губи времето. Когато усетите, че често задават един и същи въпрос - напишете отговора в описанието за Вас.

Без лъжи

Не лъжете, истината е от ключово значение. Бъдете най-добрата версия на себе си, и не се отклоняват от стойностите си. Лъжата може да ви помогне само временно, но тя няма да направи много за вас в дългосрочен план. Все пак би се стигнало до среща и на живо - ами тогава?

Комуникирайте

Увеличете Вашите съобщения. Само разглеждането на профили, няма да Ви отведе много далеч. Вие трябва да приемете предизвикателството и да изпратите първите съобщения. Комуникирайте с другите. Така платформата ще повиши популярността Ви.

170
Привлекателен профил

Сподели с приятели